HINNAT

Aikuisten maksu on 65€ / toimintakausi (syksy-kevät, sis. 10€ jäsenmaksun).
Lasten maksu on 45€ / toimintakausi (syksy-kevät, sis. 10€ jäsenmaksun).

Aikuisten tunneille on mahdollista osallistua kertamaksulla 5€/kerta. Lisäksi pitää maksaa 10€ jäsenmaksu toimintakaudelta (syksy-kevät).

Lentopalloilijat pelaavat koko kauden 10€ jäsenmaksulla, jos ei osallistu muille tunneille. Vaihtoehtoisesti aikuisten toimintakauden 65€ maksu sisältää myös lentopallon.

 

NÄIN ILMOITTAUDUT JUMPPIIN JA SUORITAT MAKSUN:

Ilmoittautuminen tapahtuu jatkossa jäsenrekisteriohjelma Hoikan kautta. 

Aiemmin rekisteröityneet jäsenet voivat käyttää entisiä tunnuksiaan ja kirjautua suoraan ilmoittautumaan: Jäsenrekisteriin.

Jos salasana on päässyt unohtumaan, omalla nimellä tai sähköpostiosoitteella voi kirjautua sisään ja pyytää uutta salasanaa. Uusi jäsen aloittaa ilmoittautumisen rekisteröitymisellä.

01
KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMINEN
tehdään täyttämällä lomake, johon kirjoitetaan omat henkilötiedot. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, joilla pääset kirjautumaan sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin.

02
ALAKÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖIMINEN
HUOM!! Itsenäisesti rekisteröityä voi ainoastaan 18 vuotta täyttänyt henkilö, joten alaikäinen tarvitsee huoltajansa suostumuksen (nimi ja puhelinnumero). Vaihtoehtoisesti huoltaja rekisteröityy ensin ja rekisteröi lapset alakäyttäjiksi. Vanhempi voi rekisteröidä alakäyttäjikseen ja "omaan hallintaansa" useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Omat tiedot -sivulla on linkki "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi", josta avautuvaan rekisteröimissivuun täytetään lapsen tiedot.
MUISTA laittaa sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!

HUOM! Freegym ryhmiin osallistuvat: muistathan rekisteröidä lapsesi myös Suomisport palvelun kautta varmistaaksesi lapsellesi Olympiakomitean myöntämän ryhmätapaturmavakuutuksen.

03
LIIKUNTARYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN
Tutustu ennen ilmoittautumista jumppatarjontaamme.
Siirry sitten sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan. Kirjaudu ohjelmaan laittamalla käyttäjätunnukseksi joko oma nimesi tai sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi rekisteröitymisen yhteydessä saamasi salasana. Tämän jälkeen ohjelma opastaa, miten jumppiin ilmoittaudutaan. Noudata ohjeita tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Kertamaksulla kävijät valitsevat kohdan "Vain jäsenmaksu 2019-2020", aikuisten jumppiin osallistujat kohdan "Aikuisten kausimaksu 2019-2020" ja lasten ryhmiin osallistuvat "Lasten kausimaksu 2019-2020". 

 

 

Otamme vastaan Smartum liikuntaseteleitä.
Huomaa kuitenkin, että 10€ jäsenmaksua emme voi vastaanottaa Smartum seteleinä, vaan sen voi suorittaa tilillemme FI84 5414 0450 0446 55.

Kausimaksun voi suorittaa myös ePassin kautta, kertamaksulla osallistuessa maksu tunnin alussa. Näytä kuitti puhelimestasi ohjaajalle. Katso lisätietoja ePassin käytöstä täältä. Jäsenmaksu suoritetaan suoraan tilillemme FI84 5414 0450 0446 55.

Ota yhteyttä sähköpostitse sauvonsyke@gmail.com tai Facebook Messenger viestipalvelun kautta, jos rekisteröityminen tai ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu. Me autamme :)

 

Hinnat eivät sisällä vakuutusta, poikkeuksena Suomisport-palvelun kautta Freegym tunneille ilmoittautuneet lapset. Kaikki Lasten Liike toiminnassa mukana olevat lapset ovat vakuutettuja Olympiakomitean puolesta ryhmätapaturmavakuutuksella. 

Jos haluat tukea seuramme toimintaa, voit maksaa vapaavalintaisen kannatusmaksun yllämainitulle tilille.