HINNAT

Aikuisten maksu on 65€ / toimintakausi (syksy-kevät, sis. 10€ jäsenmaksun).
Lasten maksu on 45€ / toimintakausi (syksy-kevät, sis. 10€ jäsenmaksun).

Aikuisten tunneille on mahdollista osallistua kertamaksulla 5€/kerta. Lisäksi pitää maksaa 10€ jäsenmaksu toimintakaudelta (syksy-kevät).

Lentopalloilijat pelaavat koko kauden 10€ jäsenmaksulla, jos ei osallistu muille tunneille. Vaihtoehtoisesti aikuisten toimintakauden 65€ maksu sisältää myös lentopallon.

Jäsenmaksu ei sisällä tapaturmavakuutusta.

 

 

NÄIN ILMOITTAUDUT JUMPPIIN JA SUORITAT MAKSUN:

Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan jäsenrekisteriohjelma Hoikan kautta. 

Aiemmin rekisteröityneet jäsenet voivat käyttää entisiä tunnuksiaan ja kirjautua suoraan ilmoittautumaan.
Klikkaa tästä niin pääset ilmoittautumaan jäsenrekisteriin.

Jos salasana on päässyt unohtumaan, omalla nimellä tai sähköpostiosoitteella voi kirjautua sisään ja pyytää uutta salasanaa. Uusi jäsen aloittaa ilmoittautumisen rekisteröitymisellä.

01
KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMINEN
tehdään täyttämällä lomake, johon kirjoitetaan omat henkilötiedot. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, joilla pääset kirjautumaan sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin.

02
ALIKÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖIMINEN
HUOM!! Itsenäisesti rekisteröityä voi ainoastaan 18 vuotta täyttänyt henkilö, joten alaikäinen tarvitsee huoltajansa suostumuksen (nimi ja puhelinnumero). Vaihtoehtoisesti huoltaja rekisteröityy ensin ja rekisteröi lapset alikäyttäjiksi. Vanhempi voi rekisteröidä alikäyttäjikseen ja "omaan hallintaansa" useita alikäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Omat tiedot -sivun ylälaidassa on linkki "Lisää alikäyttäjä", josta avautuvaan rekisteröimissivuun täytetään lapsen tiedot. MUISTA laittaa sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!

03
LIIKUNTARYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN
Tutustu ennen ilmoittautumista tuntitarjontaamme.
Siirry sitten sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan. Kirjaudu ohjelmaan laittamalla käyttäjätunnukseksi joko oma nimesi tai sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi rekisteröitymisen yhteydessä saamasi salasana. Tämän jälkeen ohjelma opastaa, miten eri ryhmiin ilmoittaudutaan. Noudata ohjeita tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Aikuisten jumppiin osallistujat valitsevat kohdan "Aikuisten kausimaksu 2020-2021" tai "Jäsenmaksu kaudelle 2020-2021" ja lasten ryhmiin osallistuvat valitsemansa ryhmän/ryhmät.

 

 

 

 

Otamme vastaan Smartum liikuntaseteleitä.
Huomaa kuitenkin, että 10€ jäsenmaksua emme voi vastaanottaa Smartum seteleinä, vaan sen voi suorittaa tilillemme FI84 5414 0450 0446 55 jäsenrekisterin kautta.

Kausimaksun voi suorittaa myös ePassin kautta, kertamaksulla osallistuessa maksu tunnin alussa. Näytä kuitti puhelimestasi ohjaajalle. Katso lisätietoja ePassin käytöstä täältä. Jäsenmaksu suoritetaan suoraan tilillemme FI84 5414 0450 0446 55 jäsenrekisterin kautta.

Ota yhteyttä sähköpostitse sauvonsyke@gmail.com tai Facebook Messenger viestipalvelun kautta, jos rekisteröityminen tai ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu. Me autamme :)

 

Jos haluat tukea seuramme toimintaa, voit maksaa vapaavalintaisen kannatusmaksun yllämainitulle tilille.