Ajankohtaista

 

29.5.2020

Kesä- ja heinäkuussa treenataan ulkona!

 

Toiminnalliset kesätreenit maanantaisin 8. - 29.6. klo 18:30 - 19:30 Peimari Areenan pikkunurmella.

Ohjaamassa 8.6. Taina / 15.6. Tarja / 22.6. Sari / 29.6. Laura

Monipuolinen, koko kehoa kuormittava yhdistelmätreeni. Lihaskunnon ohella toiminnallisessa harjoittelussa kehittyvät myös tasapaino, koordinaatio, hapenottokyky, kehonhallinta sekä liikkuvuus. Toiminnallinen harjoittelu on monipuolista ja kehittää meitä toimimaan arjen askareissa. Tunti sopii kaikenikäisille, sillä jokainen pystyy itse määrittämään tunnin tehokkuuden oman kuntotason mukaan. Treenatessa käytetään apuna oman kehon painoa sekä erilaisia välineitä.

 

Heinäkuun aamuinen helppojumppa maanantaisin 6.- 27.7. klo 9:00 - 10:00 Palvelukeskuksen pihan liikunta-alueella.

Kaikille sopivaa perusjumppaa hyvällä mielellä. Liikkeet ovat helppoja ja kaikkien tavoitettavissa. Tunnilla keskitytään oman kehon kuntoon, liikeratoihin ja tasapainoon, pienen sykkeen noston myötä. 

 

Tunnit pidetään "Maksa mitä haluat"-konseptilla eli voit itse päättää osallistumismaksun hinnan (maksu on vapaaehtoinen). .
Ota tunnille mukaan vesipullo ja iloinen mieli! Tunnit toteutuvat kun osallistujia tunnille on minimissään 5 henkilöä.

 

 

25.5.2020

Kehonpainotreenit Katjan kanssa livenä Sykkeen Youtube-kanavalla klo 18.30. Liikevariaatiot niin kevyemmällä kuin hieman raskaammalla sykkeellä. Tule mukaan kanavalle! Klikkaa tästä: Kehonpainotreeni

 

18.5.2020

Tänään maanantaina 18.5. Sykkeen Youtube-kanavalla livetreeni klo 18.30. Tarvitset vain alustan, ei muita välineitä.
Tästä seuraamaan: https://www.youtube.com/channel/UCqwSpxnyXhlMNa72olg45IQ

 

10.5.2020

Huomenna maanantaina 11.5. klo 18.30 on tarjolla livejumppaa Sauvon Sykkeen YouTube kanavalla. Luvassa 40min kehonpainotreeni. Tule mukaan!

 

10.5.2020

Kiitos kaikille aktiivisille nuorallakävelijöille hienoista videoista! Arvonta on suoritettu ja voittaja on Katja Puntala. Onnea!

 

9.5.2020  

Unelmien liikuntapäivää vietetään 10.5. ja vaikka tänä vuonna emme voi kokoontua liikkumaan yhdessä emmekä järjestää tapahtumia aiempien vuosien tapaan niin voimme silti liikkua vastuullisesti monilla eri tavoilla ja jakaa sen somessa muiden kanssa!

ULP 2020 haastamme teidät kävelemään nuoralla!

Koska 10.5. vietetään myös äitienpäivää niin käy kuvaamassa oma nuorallakävely videosi slacklinellamme jo LAUANTAINA 9.5. klo 10-18 Seuralan kentän ja Hakkisbaanan välisellä mäellä (leikkipuistoa vastapäätä) ja jaa se Sauvon Sykkeen Facebook sivuilla #unelmienliikuntapäivä #sauvonsyke.
Tyyli on vapaa :)
Arvomme kaikkien videoiden jakaneiden kesken yhden kausimaksun kaudelle 2020-2021 (arvo 45-65€)

--> ULP 2020 tapahtuma

 

27.3.2020

Hei kaikki ihanat aktiiviset jumpparimme! Olemme jakaneet jo muutamia jumppavideoita Facebook-sivuillamme ja nyt vinkit löytyvät myös täältä, Treenivinkit ja -videot välilehdeltä. Tänään uutena jumppavinkkinä YouTube kanavaltamme löytyvä Katjan kehonpainotreeni. Laita mieluista musiikkia soimaan ja tee piristävä perjantaitreeni vaikka koko perheen kanssa :) Tai kokeile hauskaa lankkuhaastetta!

 

 

Koronatilanne 

 

Päivitys 13.4.

Sauvon Sykkeen kevään liikuntatunnit on peruttu vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Kiitos kuluneesta kaudesta, toivotamme kaikille liikunnallista kevättä ja kesää kaikesta huolimatta. Ulkoilkaa, pitäkää mukavia jumppahetkiä perheen kesken ja mieli virkeänä. Toivottavasti pääsemme jatkamaan jumppia normaalisti taas syksyllä. Ryhmiin ilmoittautumisista tiedotamme kesän aikana.

 

Päivitys 16.3. 

Valtioneuvoston tiedotustilaisuudessa maanantaina 16.3. hallitus totesi Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi. Hallitus linjasi lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Hallituksen linjaukset ovat voimassa 13.4. saakka.

Hallituksen linjauksen ja Voimisteluliiton suosituksen mukaisesti kaikki Sauvon Sykkeen ohjattu toiminta, koskien myös Peuhista ja lentopalloa, laitetaan tauolle toistaiseksi. Mahdollisista muutoksista ja jatkosta tiedotamme verkkosivuillamme.

Näiden linjausten seurauksena tiistain 31.3. kevätkokous sekä keskiviikon 1.4. Norsupallo siirretään aikaisintaan loppukevääseen. Ilmoitamme uudesta ajankohdasta myöhemmin.

 

Päivitys 13.3. klo 10.50

Sauvon koulukeskuksen liikuntasalin iltakäyttövuorot on peruttu tästä päivästä lähtien kunnan ohjeistuksen mukaisesti. Kaikki Sykkeen tunnit perutaan toistaiseksi.
Sauvon kunnan yleinen koronavirustiedote

 

12.3.2020

Sauvon Syke noudattaa Voimisteluliiton ja viranomaisten voimassa olevia suosituksia ryhmäliikuntatuntien osalta.

- Kaikkia riskiryhmiin kuuluvia lapsia, nuoria ja aikuisia kehotetaan välttämään seuran tunneille, treeneihin ja tilaisuuksiin osallistumista. Lasten ja nuorten osalta huoltajilla on oikeus tehdä omia päätöksiä lapsen osallistumisesta treeneihin, myös kilpailu- ja valmennuspuolella.

- Vältäthän myös osallistumasta seuramme tunneille ja tilaisuuksiin, jos sinulla on lievänkin hengitystieinfektion oireita (nuha, yskä, hengenahdistus, kuume, päänsärky jne.) tai olet juuri palannut ulkomailta.

Harrastuspaikalle tultaessa ja pois lähtiessä huolehdi käsien pesusta lämpimällä vedellä ja saippualla. Katso THL:n verkkosivuilta ohjeet tarvittavaan käsi- ja yskimishygieniasta huolehtimiseen. Ohjeita noudattamalla vältymme myös tavanomaisempien tartuntatautien leviämisestä seurassamme.

 

Seuraamme tilannetta aktiivisesti koronaviruksen aiheuttaman COVID-19 tartuntatautiepidemian osalta sekä THL:n ohjeistusta. Seuran hallitus on tehnyt 12.3.2020  päätöksen jatkaa ryhmäliikuntatunteja toistaiseksi. Käsittelemme asiaa uudestaan viikonlopun aikana mahdollisten uusien viranomaismääräysten perusteella.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.3.2020

Keskiviikkona 1.4.2020 klo 18-19 NORSUPALLOA Peimari Areenalla --> TAPAHTUMA PERUTTU 16.3.

Norsupallo pelinä on vauhdikas ja hauska, kaikentasoisille pallon perässä viilettäville henkilöille sopiva liikuntamuoto, joka tempaa mukaansa niin itse pelaajan kuin katsojankin. Aikaisempaa kokemusta pelistä ei tarvita.

Mukaan tarvitset vain annoksen huumoria, lenkkarit, rennot vaatteet ja juomapullon. Pelaamme sisäkentällä.

Tapahtuma on avoin kaikille Sauvon Sykkeen jäsenille (aikuiset) sekä TYKY-jumppalaisille.

Pukuhuoneet ja suihkutilat ovat pelaajien käytettävissä.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------