Ajankohtaista

Voimisteluviikko 6. -  12.1.2020

 

27.3.2020

Hei kaikki ihanat aktiiviset jumpparimme! Olemme jakaneet jo muutamia jumppavideoita Facebook-sivuillamme ja nyt vinkit löytyvät myös täältä, Treenivinkit ja -videot välilehdeltä. Tänään uutena jumppavinkkinä YouTube kanavaltamme löytyvä Katjan kehonpainotreeni. Laita mieluista musiikkia soimaan ja tee piristävä perjantaitreeni vaikka koko perheen kanssa :) Tai kokeile hauskaa lankkuhaastetta!

 

 

Koronatilanne 

 

Päivitys 16.3. 

Valtioneuvoston tiedotustilaisuudessa maanantaina 16.3. hallitus totesi Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi. Hallitus linjasi lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Hallituksen linjaukset ovat voimassa 13.4. saakka.

Hallituksen linjauksen ja Voimisteluliiton suosituksen mukaisesti kaikki Sauvon Sykkeen ohjattu toiminta, koskien myös Peuhista ja lentopalloa, laitetaan tauolle toistaiseksi. Mahdollisista muutoksista ja jatkosta tiedotamme verkkosivuillamme.

Näiden linjausten seurauksena tiistain 31.3. kevätkokous sekä keskiviikon 1.4. Norsupallo siirretään aikaisintaan loppukevääseen. Ilmoitamme uudesta ajankohdasta myöhemmin.

 

Päivitys 13.3. klo 10.50

Sauvon koulukeskuksen liikuntasalin iltakäyttövuorot on peruttu tästä päivästä lähtien kunnan ohjeistuksen mukaisesti. Kaikki Sykkeen tunnit perutaan toistaiseksi.
Sauvon kunnan yleinen koronavirustiedote

 

12.3.2020

Sauvon Syke noudattaa Voimisteluliiton ja viranomaisten voimassa olevia suosituksia ryhmäliikuntatuntien osalta.

- Kaikkia riskiryhmiin kuuluvia lapsia, nuoria ja aikuisia kehotetaan välttämään seuran tunneille, treeneihin ja tilaisuuksiin osallistumista. Lasten ja nuorten osalta huoltajilla on oikeus tehdä omia päätöksiä lapsen osallistumisesta treeneihin, myös kilpailu- ja valmennuspuolella.

- Vältäthän myös osallistumasta seuramme tunneille ja tilaisuuksiin, jos sinulla on lievänkin hengitystieinfektion oireita (nuha, yskä, hengenahdistus, kuume, päänsärky jne.) tai olet juuri palannut ulkomailta.

Harrastuspaikalle tultaessa ja pois lähtiessä huolehdi käsien pesusta lämpimällä vedellä ja saippualla. Katso THL:n verkkosivuilta ohjeet tarvittavaan käsi- ja yskimishygieniasta huolehtimiseen. Ohjeita noudattamalla vältymme myös tavanomaisempien tartuntatautien leviämisestä seurassamme.

 

Seuraamme tilannetta aktiivisesti koronaviruksen aiheuttaman COVID-19 tartuntatautiepidemian osalta sekä THL:n ohjeistusta. Seuran hallitus on tehnyt 12.3.2020  päätöksen jatkaa ryhmäliikuntatunteja toistaiseksi. Käsittelemme asiaa uudestaan viikonlopun aikana mahdollisten uusien viranomaismääräysten perusteella.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.3.2020

Keskiviikkona 1.4.2020 klo 18-19 NORSUPALLOA Peimari Areenalla --> TAPAHTUMA PERUTTU 16.3.

Norsupallo pelinä on vauhdikas ja hauska, kaikentasoisille pallon perässä viilettäville henkilöille sopiva liikuntamuoto, joka tempaa mukaansa niin itse pelaajan kuin katsojankin. Aikaisempaa kokemusta pelistä ei tarvita.

Mukaan tarvitset vain annoksen huumoria, lenkkarit, rennot vaatteet ja juomapullon. Pelaamme sisäkentällä.

Tapahtuma on avoin kaikille Sauvon Sykkeen jäsenille (aikuiset) sekä TYKY-jumppalaisille.

Pukuhuoneet ja suihkutilat ovat pelaajien käytettävissä.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------