VARAINHANKINTA
Sauvon Sykkeen toiminnan tukemiseen

 

Jos haluat tukea seuramme toimintaa, voit maksaa vapaavalintaisen kannatusmaksun seuramme tilille

FI84 5414 0450 0446 55    Sauvon Syke ry

 

 

Varainhankinta kampanjat 2021:

Viikot 41-43 / 2021 (11.10. - 31.10.2021)

Jar-X

Laadukkaita Avainlipulla varustettuja sukkia jälleen tilattavissa kauttamme.

Tuotteet toimitetaan yhteistilauksena ja ovat noudettavissa Sauvon koululta tuntien yhteydessä (myös mahdollinen kotiinkuljetus keskustan alueella) noin 1-2 viikon kuluessa siitä kun kampanja päättyy, samassa yhteydessä tuotteiden maksu.

Voit tehdä verkkotilauksen täältä: Jar-x kuvasto

Lämmin kiitos tuestasi 💚

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Varainhankinta kampanjat 2020:

Viikot 43-44 / 2020 (19.10. - 1.11.2020)

Tuotekuvastot ovat esillä tunneillamme ja tilauksia voi tehdä suoraan ohjaajillemme.

Voit myös katsella kuvastoja jo etukäteen näiden linkkien kautta ja ilmoittaa haluamasi tuotteet joko ohjaajalle tai lähettämällä listan osoitteeseen sauvonsyke@gmail.com. Jar-X tilaukset on mahdollista tehdä suoraan tilauslomakkeen kautta. Muistathan lisätä suosittelukoodin "SYKE" kaikkiin Turvatalkoot tilauksiin jos tilaat verkosta, niin varainkeruu kohdistuu Sauvon Sykkeelle.

Sauvon Syke kiittää lämpimästi tuestasi 💚

 

 

 Jar-X

Jo aikaisemmilta vuosiltakin tutuksi tullut sukkamyynti.

Jar-X:ltä löydät laadukkaat sukat koko perheelle ja ystäville. Muista myös katsoa ihanat Muumi-sukat! Oiva ja varmasti mieluisa joululahja :) Tarjolla on myös huikea määrä erilaisia lautapelejä sekä rentouttavaan saunahetkeen laudeliinat ja eteeriset öljyt ym. Tilauslomakkeella näkyy tämänhetkiset tarjoukset. Nappaa pian omasi.

Jar-X tuotekuvasto, syksyn tarjouskuvasto ja tilauslomake.

Tuotteet toimitetaan yhteistilauksena ja ovat noudettavissa Sauvon koululta (mahdollinen kotiinkuljetus keskustan alueella) noin 1-2 viikon kuluessa siitä kun kampanja päättyy, samassa yhteydessä tuotteiden maksu.

 

 

UUDET varainkeruukumppanimme, Stm ja Turvatalkoot:

 

STM-Markkinointi  

Laadukkaita mausteita, mausteseoksia ja makeisia STM-Markkinoinnilta. Kaikki maustesekoitukset sekoitetaan Suomessa ja pakataan Salon Perttelissä. 

Syksyn illat tummenevat ja viilenevät. Nyt on herkullisen mausteisten keittojen ja patojen aika. STM-Markkinoinnilta löydät kattavan valikoiman erilaisia mausteita ja yrttejä. Tarjolla on myös leivontaan tarvittavia aineksia kuten kermanhyydykejauheet, makuina mm. mango, uuniomena ja suklaa. Nam! Tai miltä kuulostaisi leipojan sikspäkki? Kyllä - tämäkin on mahdollista saada :) Käy kurkkaamassa!

Mausteiden tuotevalikoima ja hinnasto oheisella tilauslomakkeella. Toimita tilauslomake ohjaajalle tai sähköpostitse sauvonsyke@gmail.com

Tuotteet toimitetaan yhteistoimituksena noin viikon sisällä kampanjan päättymisestä ja tuotteet ovat noudettavissa Sauvon koululta (mahdollinen kotiinkuljetus Sauvon keskustan alueella). Maksu samassa yhteydessä.

 

 

Turvatalkoot

Turvatalkoot tarjoaa laadukkaita heijastavia tuotteita kaikenikäisille. Tuotteet sopivat jokaisen suomalaisen arkeen ja lisäävät läheistesi turvallisuutta.

Hansikkaat ja lapaset hukassa? Nyt löytyy todella hyvät säänkestävät hanskat myös aikuisille, satoi sitten vettä tai lunta. Lapsille tarjolla vastaavasti laadukkaat ja lämpimät topparukkaset. Näillä korvaat kurahanskat! Katso myös hauskat heijastavat pipot, valikoimaa löytyy söpöstä tassunjäljestä super suosittuun Gamer-printtiin. Harrastatko käsitöitä? Heijastavasta langasta neulot vaikka heijastavia säärystimiä joulun lahjapakettiin.

Tuotekuvasto ja verkkokauppa (muista lisätä kassalla suosittelukoodi SYKE)
Katso myös Outlet (tarjolla mm. hauska sammakko otsalamppu, erilaisia retkisettejä sekä raakasuklaata)

Voit tilata tuotteita myös suoraan ohjaajilta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sauvonsyke@gmail.com

Tuotteet toimitetaan yhteistoimituksena noin viikon sisällä kampanjan päättymisestä ja tuotteet ovat noudettavissa Sauvon koululta (mahdollinen kotiinkuljetus Sauvon keskustan alueella). Maksu samassa yhteydessä.

 

Heijastavat

 

Heijastava turvaliivi on ilahduttava näky, jonka jokainen autoilija ja pyöräilijä haluaa nähdä liikenteessä. Heijastavat kengännauhat ja heijastava reppu näkyvät hyvin liikenteessä ja ne tekevät sinusta ja läheisistäsi näkyvän liikenteessä. Muista suojata itsesi ja läheisesi, olitpa sitten juoksulenkillä, koiraa ulkoiluttamassa, pyöräilemässä tai vaikka lasten kanssa liikkeellä.

Oheisella Autoliiton julkaisemalla videolla demonstroidaan jalankulkijan näkyminen pimeällä ja miten heijastimen käyttö on erittäin tärkeä asia.